Trips

Day Trip
From 9.00h - 15.00h

EUR 80.--
Sunset Fishing
From 15.00h - 19.00h
min. 7 Pax
EUR 60.--

All Trips Include

Fishing Rod, Bait, All Fishing Equipment, Water and Beer, Coke and Fanta, Sandwiches and Fun

If you are interested in different hours check with our charter section or .
Sleepvissen
Dit is een techniek waarbij de vislijnen met kunstmatige of levende aas in een bepaalde afstand achter de boot getrokken worden. We beginnen met het slepen kort na het verlaten van de haven van Puerto Rico. In het vlakke water is het mogelijk om vissen zoals,Tonijn, Wahoos, Doraden, Makrelen, Bonitos, en andere soorten te vangen. In diepe waters wisselen we onze aas en gaan we voor grotere vissen zoals, Blue Marlin, White Marlin, Wahoos, verschillende tonijnen, en anderen.
Eens een grote vis aan de haak kan de "actie" beginnen. Wij zullen u helpen bij het binnenhalen van uw vis. Wij hebben twee gevechtsstoelen aan boord. Één vooraan en één achteraan.

Grondvissen
Bij deze uitvaarten doen wij een combinatie tussen slepen en grondvissen. Op de weg naar onze visplaats slepen we tussen 1 à 1 ½ uur. Als we op onze visplaats zijn aangekomen werpen we het anker uit en maken we de boot vast aan onze boei. Nu kan het grondvissen beginnen. Wij gebruiken verschillende technieken en zullen u helpen bij het vissen. Tijdens het grondvissen kan u, Wahoos, Tonijn, Haaien, Roggen, Doraden, Markrelen, en vele anderen vangen.Het grondvissen is een zeer goede trip om uw kinderen of niet-vissers mee aan boord te laten gaan. Zij kunnen genieten van een heerlijke dag op zee en de activiteiten op de boot volgen.