Charter

De Barakuda Dos organiseert dagelijks vissersuitvaarten maar kan natuurlijk ook privé gecharterd worden. Indien u interesse heeft om alleen of met een paar vrienden te gaan vissen, zijn wij de beste keuze in Puerto Rico. Afhankelijk van de aard van het vissen kunnen er tussen 1 en 10 vissers aan boord.
Indien u nog bijkomende vragen heeft over prijs of tijdstippen van uitvaarten kan u contact met ons nemen en wij beantwoorden uw vragen zo snel als mogelijk.

 


Prijzen
Half Day jknmfffff
(max 6 hours)
700
1 to 10 anglers
Maximum of 10 anglers
 

Wij verlangen een voorschot van 50% om een charter voor een bepaalde datum te reserveren. Een annulatie moet minstens drie dagen voor de geplande charter gebeuren. Het voorschot wordt volledig terugbetaald indien de charter niet kan doorgaan wegens slechte weercondities of andere door ons gedane afzeggingen.

Twee zaken zijn belangrijk:

  • Zodra u op het eiland bent aangekomen hebben wij een telefoonnummer of contactadres nodig.
  • Contacteer ons één dag vóór de geplande charter.

De avond voor de geplande charter starten we met de bootvoorbereidingen. De ochtend van de geplande charter beginnen we om 8 uur de boot verder klaar te maken. Daarom is het in ons voordeel dat we weten of u daadwerkelijk komt, zoniet dienen wij geen voorbereidingen te doen. We bekijken constant het weer. Het is belangrijk steeds op de hoogte te blijven van eventuele weersveranderingen. Gelieve ons 1 dag vooraf aan de charter te contacteren om zeker te zijn dat het weer gunstig is en wij startklaar zijn. Dan kunnen wij ook de starttijd bespreken zodanig dat wij weten wanneer wij u mogen verwachten. Wij hebben goede afspraken nodig want wij willen u de beste en mooiste kant van het vissen op Gran Canaria tonen en zeker aan uw wensen voldoen.

 

home